A fotópályázatot a Sinar svájci anyacége és a magyarországi SInar képviselet közösen írta ki 2000-ben.

Gyurcsek András ás Mészáros László Szerb Antal Utas és holdvilág című regénye nyomán készült, olaszországi utazásokat bemutató új kötetének november 23-án tartják bemutatóját az Alexandra Könyváruházban. A könyv kapcsán Szűcs Balázs Péter írását olvashatják.

Mészáros László monumentális méretű fotóját állította ki az APA Galéria 2011-ben. A kép később a Kiadó kocsmába került.

LOFFICE Bécs

2012-04-14

Abszolút siker és azonnali eladások a LOFFICE és a Webstation bécsi kiállításán.

Menyhárt Tamás Menyus és Mészáros László közös kiállításának megnyitója

A LOFFICE Bring the Art Home (BAH) 2010 óta működő programjának keretében az idei szezonzáró kiállítás, a Nyomás alatt.

Interjú Mészáros László fotográfussal a Moha Cafés kiállítása kapcsán

A reklámfotózás húszévnyi evolúciójáról Mészáros László fotóssal beszélgettünk. Kreatív Magazin interjú.

2014. június 16-án nyílt kiállítás Mészáros László válogatott fotóiból a Ráday utcai IF Kávézóban.

A Productionparadise a világ reklámfotósait tömörítő weboldal, 2014 novemberi Showcase magazinjába beválogatta a magyar reklámfotóst.

Mától látható a Los Angeles-i On The Ground Floor Gallery-ben Mészáros László Roots (Gyökerek) című fotókiállítása.

Jótékonysági művészeti aukcióra kerül sor a Káli medence művészeinek munkáiból augusztus 8-án a salföldi Pajta Galériában. A befolyó összeg egy részét Salföld faluházának felújítására szánják. Az aukció célja továbbá elérhető közelségbe hozni a Káli medencében élő vagy rendszeresen nyaraló művészek munkáit.

Az Art Market Budapest kortárs művészeti vásár 2015. október 8. és 11. között zajlott le a Millenáris parkban.

Az Art Marketen pozitív visszhangot kapott kép az Edge Communications irodájában

Amikor a fotó életre kel a McDonald's új kampányában.

Mészáros László absztrakt fotói április 11. és május 13. között tekinthetők meg a Herzen utcai TOBE Galleryben. A Budapest Artweek keretében galéria túra indul a kiállítástól április 23-án.

A RANDOM tagjai számára párbeszédet, bemutatkozást és aktivitást biztosít, támogatja az alkotók művészeti tevékenységét, hazai és külföldi kiállításokkal, workshopokkal, szakmai eseményekkel.

A zömmel analóg technikával készült fotókból álló kiállítás hiánypótló a kortárs fotográfiai életben: átfogó képet ad hatvan alkotó munkáinak bemutatásával az előző ötven év hazai fotográfia – fototechnikai, stiláris és formanyelvi – hagyományairól. A jubileumi kiállítás a Kópiák címet kapta

Hatalmas fotóanyag egy salföldi pajtában - ArtPortal körinterjú

Mutatjuk, hova, miért és mikor menj, ha művészetet keresnél nyaralás közben! - ArtPortal körkép

Art Market Budapest: október 13. és 16. között a Millenárison - Magyar Narancs interjú

Három teljesen eltérő látásmód, technika, három fotográfiai anyag, amit érdemes megnézni még az ünnepek előtt. A Czigány, Mészáros, Keller csatársort ajánljuk. - ArtPortal

December 15-én, csütörtökön 19:00 órakor nyílik meg Mészáros László fotográfus önálló kiállítása a Várfok utcai Fest;tisztít Galériában. A kiállítást Ujj Mészáros Károly, filmrendező nyitja meg.

NEXUS - Mészáros László kiállítása a Fest,tisztít Galériában (Budapest, I. ker, Várfok u. 8.) 2016. december 15. és 2017. január 19. között. Timár Ágnes interjúja a művésszel a Klubrádió 2016. december 12-én.

Az alkotó mesél

2017-01-18

Mészáros László Nexus című fotóanyagáról tart előadást - Artnews.hu

Végre látjuk a fényt az alagút végén: közeledik a hétvége! Ismét egy izmos programajánlóval készültünk, hogy egyetlen unalmas perced se legyen a hét utolsó napjain.

Február 24. és május 5. között megtekinthető a Random HERE WE ARE című csoportos kiállítása a KUBIK Coworking-ben a Műtárgy.com szervezésében.

MIA Photo Fair 2017

2017-03-04

A 2017. március 10. és 13. között megrendezett MIA Photo Fair-en a TOBE Gallery három magyar művészt képviselt Milánóban.

A MIA Photo Fair-en szereplő Mészáros László munkák több helyen is visszaköszöntek a külföldi és a hazai médiában.

2017. március 24-én nyílt meg a Budapest Photo Festival keretében a Random kortárs fotóművészeinek csoportos kiállítása.

Összművészeti csoportos kiállítás nyílt április 7-én 18:30-tól a L Art Open Studio (LAOS) Nagytétényi úti kiállítóterében.

A Budapest Photo Festival egyik fő rendezvénye 2017. április 8. és június 30. között a Várkert Bazárban rendezett csoportos kiállítás, melynek témája a szubjektum.

2017 május 24-én nyílt meg a Werk Akadémia szervezésében a Külbecs, belcsíny – Felületi tükröződéseink című csoportos kiállítás.

A Photometria Festival programjának keretében 2017 júniusában a Random csoport művészei mutatkoztak be a görögországi Ioanniában.

Mészáros László salföldi közösségről készített portrésorozata a Salföldi Dalföld keretében volt megtekinthető 2017 júliusában.

A Random csoport Object of desire kiállításának második állomása.