LOFFICE Bécs

2012-04-14

Abszolút siker és azonnali eladások a LOFFICE és a Webstation bécsi kiállításán.

Abszolút siker és azonnali eladások a LOFFICE és a Webstation bécsi kiállításán. ”Friss borok, kreatív büfé, jó hangulat, intelligens művészet!” Így értékelte egy neves osztrák magángyűjtőket tömörítő bécsi klub vezetője a LOFFICE és a Webstation “ITS SPRING. LETS FRESHEN UP YOUR ARTISTIC WARDROBE.” kiállításának megnyitóját. Nemcsak ő, de a meghívott galeristák, gyűjtők, építészek és újságírók is dicsérték a tárlat sokszínűségét, az esemény – a bécsi formalitásokhoz képest – felszabadító közvetlenségét és azt, ahogy a fogások friss, tavaszi jellege illett a falakat betöltő, üdítő válogatáshoz. A német és az angol nyelvű turnus is betelt a Winkler Nóra által tartott tárlatvezetésekből, a vendégek érdeklődve hallgatták a munkákról, művészekről szóló történeteket.

A kiállítás összeállítását a Webstation által fejlesztett artbrowse.net gyűjteménykezelő rendszer könnyítette meg, a vevők pedig iPadre fejlesztett online-katalógusokból informálódtak.

Mészáros László szuggesztív kettős portréja, a “Vacsora” már aznap este egy lelkes belga gyűjtő kollekciójába került.

 

kép © Mészáros László
kép © Mészáros László

 

Nagy visszhangja volt Kis Róka Csaba mesterien megfestett, bestiális jeleneteinek, Moizer Zsuzsa finom, nőies, mégis vadállati akvarelljeinek.

 

kép © Kis Róka Csaba

kép © Kis Róka Csaba

 

kép © Moizer Zsuzsa

kép © Moizer Zsuzsa


Magyarósi Éva családi fotókon, emlékeken alapuló, speciális üvegre nyomott képei mellé több galerista és gyűjtő helyezett vételi szándékot jelző zöld pontot.

kép © Magyarósi Éva

kép © Magyarósi Éva

 

A meghívón szereplő, Kárpáti János Iván által készített köldökszösz objektek pedig meghökkentő szellemességükkel szereztek új híveket.

 

kép © Kárpáti János Iván

kép © Kárpáti János Iván

 

A kiállítást május elejéig gyűjtőknek szervezett események, fogadások és koncertek kísérik.

 

fotó © Gordan Eszter

fotó © Gordon Eszter

 

fotó © Gordan Eszter
fotó © Gordon Eszter

 

Május 3-án, Linzben rendezik a Young Art Auction 2012 elnevezésű árverést. A tavalyi sikerek után ezen az eseményen ismét részt vesznek a LOFFICE által menedzselt művészek - Bácsi Róbert László, Deli Eszter Kinga, Koralevics Rita, Lucza Zsigmond, Szunyoghy Viktória és Szurcsik Erika.

Forrás: sajtóközlemény

KEYWORDS