TOBE Gallery Winter Show

2020-12-01

A TOBE Gallery horror tárlata, a Nightmare Before Christmas december folyamán látogatható.

A galéria tulajdonos-kurátorai, Puskás Bea és Tomas Opitz nemzetközi művész közösséget fognak össze és mutatnak be szintén nemzetközi színtéren, mint a Wienna Contemporary, a Photo London, az Unseen vagy a milánói MIA Photo Fair.

 

 

Az ünnepi időszakra szellemes gondolattársítással éltek, az idei év borzalmas eseményeire reflektálva a Nightmare before Christmas címet adták válogatásuknak, létrehozva egy kortárs művészeti horror show-t.

 

 

A főleg kollázzsal és fotográfiával foglalkozó galeristák ezúttal elindultak a faliplasztika és a szobrászat irányába is. A kiállító művészek között ott van a 90-es évek óta festészet felé forduló fotós, Jean-Francois Lepage, aki már tavasszal tartolt Zombie című anyagával, vagy Mészáros László, akinek Dolly című horror-baba fotósorozatát 2018-ban mutatta be a TOBE Gallery.

 

 

A tárlaton Bede Kincső, Bohus Réka, Carolina Chocron, Ali Cordero Casal, Gab­riel Dubuc, Forgó Árpád, Gál András, Cristina Kahlo, Dora ­Kontha, Kuzo, ­Jean-François ­Lepage, Mészáros László, Rocío Montoya, Opitz Tomas, Sipos Balázs, Standovár Júlia, Carla Tabora, Dafna Talmor, Astrid Van Dam, Zeus alkotásaival találkozhatnak a látogatók. 

 

 

Helyszín: TOBE Gallery (1088, Budapest, Bródy Sándor utca 36.)
Nyitva tartás: december 1-22., K-P: 14:00-19:00, SZO-VAS: 11:00-15:00

 

KEYWORDS tobe gallery, mészáros lászló photography, mészáros lászló, nightmare before christmas, exhibition, kiállítás, kortárs művészet,