Object of Desire a Szatyor Artspace-ben

2018-03-05

Görögországi és romániai debütálása után itthon is látható a Random csoport Object of desire, vagyis A vágy tárgya című csoportos tárlata.

 

Az Object of Desire című csoportos kiállításon a különböző vizuális megközelítések és párbeszédek által a Random kortárs fotóművészei a vágy, a szenvedély, a szexualitás, a szeretet, a kapcsolatok és a magány kérdésköreit körüljárva keresik meg önnön válaszaikat.

 

 

Korlátozza-e a tér vagy az idő múlása a szerelmet, annak mértékét? Hogyan változik identitásunk kapcsolataink tükrében? Befolyásolják-e érzelmeinket a társadalmi elvárások?

 

Az intimitást teremtő portrék egyfajta vizuális esszék, képi metaforák érzelmekről, párkapcsolati dinamikákról, arról, hogy a lelki és testi szerelem miként definiálja újra identitásunkat.

 



Kiállítók: DIÓSI Máté, JUHÁSZ Norbert, LÁZÁR Emese Alexandra, KAULICS Viola, KOLOZSI Bea, MARTINKÓ Márk, MÉSZÁROS László, MUCSY Szilvia, POLGÁR András, PATAKI Ági, PÓLYA Zsombor, SIÓRÉTI Gábor, SOMOGYVÁRI Kata, SPRENC Balázs, SZAMI, URBÁN Ádám, VARGA Balázs, VEDRES Ági

Kurátor: OPITZ Tomas

 

Az ARTMAGAZIN ajánlója a kiállításról itt olvasható

KEYWORDS kiállítás, mészáros lászló photography, mészáros lászló, fotográfia, fotó, csoportos kiállítás, random, szatyor artspace,