Random - Here We Are!

2017-02-21

Február 24. és május 5. között megtekinthető a Random HERE WE ARE című csoportos kiállítása a KUBIK Coworking-ben a Műtárgy.com szervezésében.

Sok szeretettel meghívunk a Random csoport "Here We Are!" című pop up kiállítására és annak megnyitójára 2017. február 24-én pénteken, este 18:00-kor.

A Random csoport egy kortárs fotóművészeti szervezet, amely tagjai számára párbeszédet, bemutatkozást és aktivitást biztosít. Egy misszió, amely támogatja az alkotók művészeti tevékenységét, a művészeti munka kibontakozását, hazai és külföldi érvényesülésének lehetőségeit, a kulturális és művészeti életbe való beilleszkedését, valamint a fotóművészek és más vizuális művészeti területeken alkotók magasrendű alkotásainak megismertetését minél szélesebb körben a hazai és külföldi érdeklődőkkel.

A kiállító művészek névsora:
Máté Diósi Alexandra Emese Lázár Kaulics Viola Bea Kolozsi László Mészáros Szilvia Mucsy Róbert Nunkovics Pataki Vukov Ágnes András Polgár Gabor Sioreti Kata Somogyvari Sprenc Balazs Szami Art Adam Urban Vedres Ági
megnyitón Birkás Mona videója látható.

http://www.mutargy.com/galeria-aukcios-haz/random

https://www.facebook.com/RANDOM.EXHIBITION/?fref=ts

Megnyitó: 02. 24. 18:00 KUBIK coworking (XIII.ker. Jászai Mari tér 5-6)

A kiállítás május 5-ig látható.

 

Random @ Kubik Coworking

KEYWORDS random, here we are, mészáros lászló photography, random csoport, kubik, kubik coworking, mutargy.com,