Mészáros László az Art Market Budapest 2015-ön

2015-10-30

Az Art Market Budapest kortárs művészeti vásár 2015. október 8. és 11. között zajlott le a Millenáris parkban.

Mészáros László  Loffice Coworkinggel együttműködve egyetlen hatalmas képpel, az Asztaltársasággal készült a 2015-ös Art Market Budapestre.

 

 

A néhány napos művészeti vásár során fiatalok és idősek, műkedvelők és műgyűjtők százai fordultak meg a hatalmas kiállítótérben. 

 

 

"Az Asztaltársaság megalkotása két évig tartott.  Terveket és vázlatokat készítettem és rengeteget tanulmányoztam Munkácsy Mihály festőművész (1844-1900) lenyűgöző alkotásait a kompozíció és a fénykezelés tekintetében." - nyilatkozta korábban Mészáros.

 

 

"Az alkoholizmus, mint általános jelenség erősen jelen van társadalmunkban. Ez a téma járt a fejemben az Asztaltársaság készítésekor. Az alkoholizmusra használt legfinomabb kifejezés a bulizás, a legerősebb az addikció. A célom egy festményszerű fotográfia elkészítése volt, amelynek impresszív a mérete (2x3 méter)." - mesélte a fotográfus.

 

 

Az Art Market ideje alatt alkotó, real time fotóinstallációt készítő Barniet is  megfogta Mészáros László impresszív alkotása.

 

KEYWORDS art market budapest, art market, art market budapest 2015, mészáros lászló, asztaltársaság, fotó, fotográfus, fénykép, kiállítás, kortárs fotográfia, mészáros lászló fotós, mészáros lászló fotó,