Élet/Kép - Budapest Photo Festival

2021-04-12

Élet/Kép címmel nyílt április 12-én kültéri csoportos kiállítás a Városháza parkban. Az anyag május 20. és július 18. között a Kiscelli Múzeumba kerül.

A hétköznapi élet: ez a tematikája a Budapest FotóFesztivál 2021-es sorozatának. A mindennapi élet jellemző mozzanatainak, helyzeteinek, pillanatainak önálló témaként való ábrázolása a reneszánsz óta van jelen a művészetben. Ez hol allegorikus felhanggal, hol moralizáló tartalommal történik, de az életkorok, tevékenységek bemutatása, az évszakok változásának követése is gyakran visszatérő rendezési elv. A tárlat 2021. április 12. és 18. között tekinthető meg a Városháza parkban.
 
Mészáros László Vacsora című fotográfiájával vesz részt a kiállításon:
 
 
 
A kiállításon Bányász Anna, Benkő Imre, Boncsér Orsolya, Déri Miklós, Felvégi Andrea, Halasi Eszter, Kállai Márton, Mészáros László, Molnár Zoltán, Oláh Gergely Máté, Piti Marcell, Redling Hanna, Ruprech Judit, Urbán Ádám fotósok egy-egy munkája várja az érdeklődőket.
 
 
A kültéri kiállítás kurátora: Mucsy Szilvia fotográfus, a Budapest FotóFesztivál igazgatója.
 
Az Élet/Kép kiállítás teljes tárlata 2021. május 20-tól július 18-ig lesz látható a Kiscelli Múzeumban.
 

KEYWORDS budapest photo festival, budapest fotófesztivál, mészáros lászló, meszaros laszlo photography, kültéri kiállítás, kiscelli múzeum, életkép,