Amikor a fotó életre kel a McDonald's új kampányában.

Mészáros László absztrakt fotói április 11. és május 13. között tekinthetők meg a Herzen utcai TOBE Galleryben. A Budapest Artweek keretében galéria túra indul a kiállítástól április 23-án.

Art Market Budapest: október 13. és 16. között a Millenárison - Magyar Narancs interjú

A RANDOM tagjai számára párbeszédet, bemutatkozást és aktivitást biztosít, támogatja az alkotók művészeti tevékenységét, hazai és külföldi kiállításokkal, workshopokkal, szakmai eseményekkel.

A zömmel analóg technikával készült fotókból álló kiállítás hiánypótló a kortárs fotográfiai életben: átfogó képet ad hatvan alkotó munkáinak bemutatásával az előző ötven év hazai fotográfia – fototechnikai, stiláris és formanyelvi – hagyományairól. A jubileumi kiállítás a Kópiák címet kapta

Hatalmas fotóanyag egy salföldi pajtában - ArtPortal körinterjú

Mutatjuk, hova, miért és mikor menj, ha művészetet keresnél nyaralás közben! - ArtPortal körkép

Három teljesen eltérő látásmód, technika, három fotográfiai anyag, amit érdemes megnézni még az ünnepek előtt. A Czigány, Mészáros, Keller csatársort ajánljuk. - ArtPortal

NEXUS - Mészáros László kiállítása a Fest,tisztít Galériában (Budapest, I. ker, Várfok u. 8.) 2016. december 15. és 2017. január 19. között. Timár Ágnes interjúja a művésszel a Klubrádió 2016. december 12-én.

December 15-én, csütörtökön 19:00 órakor nyílik meg Mészáros László fotográfus önálló kiállítása a Várfok utcai Fest;tisztít Galériában. A kiállítást Ujj Mészáros Károly, filmrendező nyitja meg.

Az Artportal Budapest Artweek ajánlója többek között a MODULUS című kiállításról.