Hétvégi programajánló - Funzine

2017-01-19

Végre látjuk a fényt az alagút végén: közeledik a hétvége! Ismét egy izmos programajánlóval készültünk, hogy egyetlen unalmas perced se legyen a hét utolsó napjain.

 

Január 19 – Csütörtök

Trump és Magyarország 19:00

Az Amerikai Egyesült Államok lakossága 2016 novemberében döntött. Döntött, és Donald Trumpot választotta meg az USA 45. elnökének – január 20-án iktatják be hivatalába. Rengeteg a kérdés Trumppal kapcsolatban. Rengeteg a kérdés Magyarország és a visegrádi országok sorsára vonatkozóan is.
A beszélgetésen Magyarország szemszögéből tekintünk az új adminisztrációra. Milyen változások várhatóak? Lesz-e Orbán-Trump összeborulás? Szabad kezet kap-e Moszkva a térségben? Fennmarad-e a NATO; milyen jövő várja az Európai Uniót Trump alatt? Ezekre keressük a választ a téma szakértőivel, az utolsó fél órában a közönség kérdéseivel is kiegészítve.

Részleteket itt találsz.

 

Az összes Nexus fotó | az alkotó mesél 19:00

Mivel a Fest;tisztít Galéria falaira csupán 8 portré került ki, levetítjük a teljes fotósorozatot, Mészáros László pedig röviden mesél a képek keletkezéséről, történetéről, fénykezelésről, impulzusokról, és persze borozunk is.A Nexus sorozat nagyméretű (110x140cm), festmény-szerű fotográfiáira jellemzőek a festészetben megfigyelhető tudatos képalkotási folyamatok, a fénykezelési és kompozíciós eljárások. A művész munkásságára hatott Caravaggio, El Greco, Munkácsi Mihály, a középkori festészet és az impresszionizmus világa.

Több infót itt találsz.

Szkafander – Megálló 19:00

Underground, straight, queer, but most of all friendly disco and house issues – we bring them to you every Thursday.  Belépés: ingyenes.

Részletekért katt ide.

 

Teljes cikk: http://funzine.hu/2017/01/19/goodapest/hetvegi-programajanlo-2/ 

KEYWORDS programajánló, mészáros lászló, mészáros lászló photography, funzine, nexus,